Regent bouwt uniek management systeem

Regent bouwt uniek management systeem voor alle generatoren, compressoren en lichtmasten

Er is enorm veel vraag naar een managementsysteem voor compressoren, generatoren en lichtmasten van verschillende leveranciers. Met goed vertaalde data in 1 platform zijn de machines efficiënter, winstgevender en duurzamer. Maak kennis met i-Quipment.

Motor en controller

Alle machines bestaan uit een motor en controller. Beide communiceren met elkaar door middel van enen en nullen. Deze enen en nullen bevatten data die ook voor de beheerder van de machines ontzettend relevant is om te weten. Speciaal hiervoor ontwikkelde Regent Mobile ‘i-Quipment’.

 

De unit

i-Quipment kan binnen in alle generatoren, compressoren, lichtmasten en andere machines geïnstalleerd worden. In tegenstelling tot andere systemen beschikt i-Quipment over i-connect. Dit betekent dat de unit ook zonder stroomtoevoer functioneert en lange tijd mee kan zonder een accu te vervangen.

de i-quipment unit in de machine

Het platform

Alle, door i-Quipment, verzamelde data is zichtbaar in één platform. Het platform is zo ontworpen dat het in te richten is naar persoonlijke voorkeur. Alle producten met een i-Quipment unit zijn zichtbaar in het platform. Het i-Quipment platform bevat de volgende features: 

  • Alle foutcodes en parameters van uw machine
  • Realtime waarschuwingen 
  • Brandstof monitoring 
  • Rapporten en grafieken
  • Fleet management auto’s / bussen / vrachtwagen
  • Beveiliging features
  • Ontvangen van notificaties

Internet of Things (IOT)

IOT is de afgelopen jaren doorontwikkeld en begint langzaam te landen in het bedrijfsleven. De urgentie en het gebruik van data helpen bij het verduurzamen en besparen. Het besparen zit vooral in de gebruikersanalyse die mogelijk wordt door i-Quipment. Welke functies van een machine gebruikt de gebruiker het meest en vooral hoe gebruikt hij deze. Past er wellicht een krachtigere generator of compressor bij dit type project? Op deze vragen geeft IOT een antwoord en dit krijg je binnen enkele seconden gepresenteerd!

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan. We zijn ontzettend trots op ons product en laten het met alle liefde zien!